top of page

PJÄSER

"HUR TÄNKTE DU DÄR, GUD? - DU SKA INTE TRO ATT DU ÄR NÅT!"

Aktuell med turné runt landet - Personlig livsberättelse av och med Ingrid Janbell

363f1a3ba8c47bb070299491964cec4a.png

Ingrid Janbell:

Efter att ha arbetat med teater, film, tv och musikaler i många år, valde Ingrid att lämna teatern för ett mångårigt engagemang för ätstörningar. Hon skrev pjäsen Matdemonen på uppdrag av regeringen, senare den trefaldigt prisbelönade filmen ”Dom fattar ingenting”, vilka hon turnérade med i hela landet, på skolor, inom idrotten och SISU, högskoleutbildningar, vårdpersonal på psyk, m.fl.

Hennes längtan att stå på scen igen och åter dela sina hjärtefrågor, resulterade i detta samarbete med Katarina församling.

"Om medberoende, barnafödande, karriär, ätstörningar och tilliten till Gud, som hon inte alltid har. I sin gestaltning bjuder hon mycket på sig själv och är både rolig och allvarlig när hon delger åskådarna sina tankar och erfarenheter om glädje, sorg och ilska. Inte ett ord känns felvalt utan verkar vara vägt på våg. Under hela föreställningen har hon publikens uppmärksamhet. Föreställningen gav upphov till många tankar och publiken var uppenbart nöjd med vad de fått vara med om.”

Dalslänningen

Målgrupper - ungdomar - pensionärer

 Församlingar/ konfirmander, kommuner, högskoleutbildningar socialtjänst/socionomer, skolor elever/personal, landsting vårdpersonal/läkare, missbruksfrågor, tolvstegsmetoden, kvinnofrågor/hälsa m.fl.

 

Musik och sångtexter,

Irma Schultz, Ylva Eggehorn.

Regi, Olle Ljungberg.

Ett samarbete, med tex kommun, landsting och församlingar, bidrar till både delade kunskaper och kostnader!

Resa och logi (vid behov) tillkommer

Går att spela i de flesta lokaler, högst två förest/dag-kväll, tex. kyrkor, församlingshem, bibliotek, matsalar, teatrar, mfl.Ingen extra teknik behövs!

 

Högst två förest/dag-kväll. 

Kontakt och bokning:
 ingridjanbell@hotmail.com

0705-64 09 09.

unnamed (2).jpg
bottom of page